söndag, november 23, 2008

Vi korkar igen hålen

Vi målade kök förra helgen. Den här helgen skulle vi till farmor. Farmor har inte träffat S än, men nu var det dags. Vi var på fest fredag kväll, rundade av tidigt och åkte hem. Gick upp tidigt på lördag. Ut och sätta på vinterdäcken i snöfall. Och skotta och sopa lite. Packa lite. Sen iväg - eller nåt. Jag var chaufför och skulle sätta på vindrutetorkarna men det gav bara ifrån sig ett sorgligt och irriterande läte, rörde sig inte ur fläcken. Det funkar inte i dessa tider. Så det blev till att ringa S-föräldrarna. Vi fick byta bil med dem i helgen. Gott och väl och 1,5 timme senare än väntat var vi framme hos farmor.

Det blev en mycket trevlig kväll, med farmor och farbror och kusin som kom upp för att hälsa, på S och mig. Lite kul: vi och farmor hade köpt present till varann på samma kaffebutik.

Idag gick färden hem igen, via moster med familj. Och ikea. Vi gick in med en idé om att köpa tyg och sy gardiner. Men vi tog vårt förnuft till fånga och köpte färdigsydda, även om det inte var de färger vi hade tänkt oss från början. Men, som jag förutspådde, det är helt glömt nu när allt är på plats.

Efter att ha undgått snöstorm i trafiken (Thank God!) så är vi hemma i vårt lilla hem, där vi genast tände en brasa. Och fixade lite middag med färska havskräftor och dito räkor (nej vi har inte blivit miljonärer, vi har bara en väldigt bra lokal handlare med schyssat halva priset på söndagar) och CHAMPAGNE, äkta sådan mind you. Vi virar in oss i vår lycka och firar sju månader tillsammans.

I veckan har vi haft en rörmokare här som bland annat har sågat av onödiga rörstumpar i köksväggen. Vi korkar igen hålen i köksväggen där de gamla rören satt med Moët-korken, spacklar och rollar på med vitt. Life is good.

Etiketter: , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Underbart! Helt rätt! "Låt det goda rulla!" som jag lärt mig att säga i år av den kloke sonen. En fin devis.
Kram till er båda.
Ma

23 november 2008 kl. 22:13  

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker