söndag, januari 04, 2015

Mormor till Teo och farmor till Sandra

Ikväll hade jag nog ett av de finaste underbaraste ögonblicken som förälder hittills. Jag låg i dubbelsängen med de båda, som nu är snart fem och drygt tre och skulle få dem att sova. Jag hade inställningen att det nog skulle ta några timmar så tålamodet var i rätt bra  form.

Plötsligt snurrar dottern igång med framtidsplaner. Hon har redan beslutat att när hon flyttar hemifrån ska hon flytta till "Landet", den lilla by där mormor och morfar har sitt sommarställe där vi är några gånger per år.

Nu kom hon på att vi andra ska åka till henne när hon flyttat dit och fira jul ihop. Detta kräver planering! Mamma S ska få klä julgranen. Jag ska få laga god julmat. Lillebror tilldelades generöst uppgiften att sätta stjärnan högst upp i granen. Vilket mys och vilken stämning, ni hajar inte. Två glada uppspelta barn som planerar jul. Mamma Jag kunde få en liten glögg också, inga problem.

Så lyckligt och underbart. Och julen därpå kunde vi fira hos Lillebror, som ska flytta hemifrån till min hemstad, tyckte Storasyster.

Och innan hon flyttar till "Landet" är det dags att höra av sig till en läkare på sjukhuset om att hon vill ha ett barn också. Barnet ska heta Teo.

Lillebror skulle också skaffa barn. Vad ska ditt barn heta då? Knipa ihop ögonen hårt och fundera.
"Sandra" blev svaret.

Underbara dagar framför oss.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger Ke.Li said...

Underbara barn!

4 januari 2015 22:49  
Anonymous Anonym said...

Vilken härlig framtid som väntar er! Vilka ljuvliga ungar! Ma/mormor G

8 januari 2015 11:51  

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker