fredag, december 12, 2014

Helg

Svinaktigt tidigt, nämligen 07.15 skulle barnen avlevereras omklädda och glada på förskolan för årets luciatåg. Igår provade vi stassarna. Jag har bullat upp med variation, man kan välja att vara lucia, tärna (ej alls marknadsfört i och för sig), tomte eller pepparkaka. Jag har till och med en stjärngossehatt och stjärna men den har jag inte plockat fram.

Igår kväll fick vi fram en helt bedårande pepparkaksgubbe här och en lika bedårande lucia. Fan tro't tänkte jag nog, men entusiasmen hos barnen var där, så man vet ju aldrig.

I morse blev det två tomtar av det hela. Säkert, invant och tryggt. Och lika fint det.

Jag bjöd mitt gäng på lussekatter på jobbet eftersom jag är tf gruppchef den här veckan. På jobbet har det annars varit fart och fläkt ett tag och så även idag och ännu mer. Konflikt och gap och skrik. I ett möte jag inte var inblandad i, men märkte av. Helt galet. Jag förstår inte riktigt hur det kunde spåra ur så. Usch och fy vad jobbigt - för dem!

Nu är det helg. Och det är tur, för nu orkar jag inte mer vecka. Imorgon lite kalas och söndag lugn och ro. Och på måndag - ledigt.
Underbart.

Etiketter: , , , ,

eXTReMe Tracker