tisdag, september 11, 2012

Showtime

Och när man minst anar det ställs saker på sin spets. Tack för det jävla facebook. Efter förra riksdagsvalet skrev jag några blogginlägg i en anda av, ska vi säga - irritation - över att SD kom in i riksdagen och allt tjafs det förde med sig. Och då lade jag fast min strategi på miniminivå, nämligen att säga ifrån när jag hörde nåt snett.

Inget betungande i sig. Men vad fan säger man? Jag la märke till att en bekant (som jag såklart egentligen inte känner) hade gillat Nej tack till moské i Sverige och nåt i stil med Sluta ge invandrare gratis körkort. Alltså, sånt kan ju bara inte passera, det går bara inte.

Som sagt, jag känner till den här personen väldigt väl på sätt och vis, men känner hen (Detta ord blir f ö bara mer och mer användbart och alltid retar det nån. Men vad är objektsformen egentligen?) inte alls. Jag vet inte ens hur jag ska hitta en ton att ifrågasätta i. Vi snackar om en vuxen människa med jobb och familj som förmodligen skiter fullständigt i vad jag skulle vilja ifrågasätta med hens åsikter. Jag och den har personen har bara friendat varann och aldrig skrivit ett pip till varann på facebook.

Hur hade ni gjort?

PS. Jag vet ju såklart inte vad hen röstar på. Men det är big time varning på att gilla såna grupper på facebook, det tror jag ni hajar.

Etiketter: , ,

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är väl just sånt man bör göra: säga ifrån och markera mot det man möter i sin vardag. Bra gjort tycker jag./Ma

11 september 2012 22:07  
Blogger Ke.Li said...

Jag såg ditt medelande på fejjan och var inne och kollade, faktiskt. Jag tycker du la det på en bra nivå.

Ja, man vet inte allt om människorna som man tror att man känner.

12 september 2012 09:01  
Blogger Lisa said...

Nackdelen eller kanske fördelen med Facebook; att man får veta saker om folk som jag helst sluppit veta men kanske borde veta...

12 september 2012 10:58  
Blogger Tudorienne said...

Just det här är ju en person som vi känner allihop och jag är faktiskt förvånad.

12 september 2012 17:14  
Anonymous Mary said...

Henom är den objektsform som jag har sett. Bra gjort! /Läsare som inte minns om jag kommenterat förr

1 oktober 2012 12:28  

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker