torsdag, augusti 09, 2012

Malmö

Vi har varit på minisemester i Malmö. Fasen vad glad jag blir av att bara åka till denna fina stad.
Vi har träffat kompisar och fikat och varit på Möllan och i Folkets park och åkt en massa karusell. Tvåochetthalvtåringen har verkligen trivts med dessa aktiviteter. Och när vi skulle in på ica och handla lite mat, vad hittar vi där om inte en motorcykel som man stoppar en femma i så börjar den gunga och blinka. Underbart.

Mindre underbart var psykbrytet som liksom är obligatoriskt efter en dag på tivoli när man måste slita sig från en så underbar leksaksmotorcykel.

Ettåringen har också haft mäkta kul och har skaffat sig sitt första skrapsår på näsan genom att ta en trappa som en person som kan gå i trappor. Funkar dåligt för en som just lärt sig gå.

Denna gång tog vi tåget ned och hem istället för att åka bil. Kan ledset konstatera att det är minst lika jobbigt och tar minst lika lång tid. Och är minst lika dyrt. Trist faktiskt, så det lär dröja innan vi gör om det. Men när barnen är större kanske det känns lättare.

Det gick bra, men var något prövande att parera dessa två underbara telningar med film, välling, havrekuddar, russin, leksaker. Tillslut började den fina underbara S ljudligt deklarera att efter den här resan behövde hon ett stort glas rött.

Slutet gott allting gott. Nu är jag trött så det snurrar. Och ska snart lägga mig i MIN säng. Hur underbart är inte det?

Etiketter: , , , ,

eXTReMe Tracker