fredag, juli 13, 2012

Njut

Vi har varit ute på en semesterresa som var härlig och välgörande, men ett par dagar för lång för den här lilla familjen. Barnen visade tydligt att entusiasmen var på upphällningen sista dagarna och mammorna inbillade sig att de bet ihop, även om vi kände lika dant. Fast det samtligt är så kul att vara ute bland vänner och resa.

Men, nu är vi hemma gott och väl. Och vad barnen njöt av att vara hemma! Det var en fröjd att se hur de sent på kvällen när vi kom hem, lekte loss i sitt eget rum med sina grejer. Underbart. Och jag njuter minst lika mycket av att vara här i vårt hus igen.


Nu har vi tid hemma som visserligen fylls med en massa sociala aktiviteter, men som också är tid att bara vara hemma vi fyra. Så skönt. Önskar att det aldrig tog slut. Fast sedan när vardagen kommer brukar det vara helt underbart det med på något sätt. Guld vart man än vänder sig med andra ord!

Det har kommit en massa barn. Någon kväll här ska jag sätta mig och räkna ihop alla nykomlingar, det kryllar av dem. Stor lycka och glädje. Välkomna och älskade barn ska en dag göra vår värld till det den borde vara.

Etiketter: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Välkomna hem!

16 juli 2012 00:33  

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker