lördag, september 10, 2011

Håll käften med allt jävla trams

Vet ni vad jag tycker är segt? Det är när folk bara snackar en massa - skit. Mer specifikt tycker jag det är enormt tröttsamt med debatter som inte leder någonstans som bara har som syfte att skapa en motsättning och rubriker.

Till exempel så kan man ta ordet hemmafru. Så fort det nämns så blir det liv. För och emot. WHAAAAT???? Håll käften! Det är inte intressant att diskutera för och emot hemmafru. INTE INTRESSANT. För nästan alla i det här landet är hemmafru inte ett alternativ. Av två skäl. Man har inte råd (oavsett eventeulla politiska trendbidrag som betalas ut i vissa kommuner, man har inte råd ändå). Och man har inte lust. Så är det och så kommer det förbli. Så vi kan sluta diskutera just hemmafru-grejen.

Detta lilla utbrott kommer sig av en snabb titt hos en känd bloggare som någon fullständigt imbecill dristat sig till att utnämna till hemmafru. Nej, man är inte hemmafru om man jobbar hemifrån.

Tillägg: I hastigheten glömde jag ju skriva varför man inte ska föra menlösa diskussioner om viktiga ämnen. För att det inte leder framåt. Tänk er att man fortfarande diskuterade Silvias brudklänning, när Victoria gifte sig för ett år sen. Dålig och hysterisk liknelse, men så här då - vem vinner på att det förs en meningslös diskussion som inte leder någon vart? Inte de som vill framåt och förändra i alla fall. Vägra delta.

Etiketter: , ,

4 Comments:

Anonymous pippigull said...

men VEM är hemmafrubloggaren vill läsa om spånet :D

11 september 2011 08:46  
Blogger Tudorienne said...

Jag syftar på Underbara Clara. hon har nog inte sagt själv att hon är hemmafru, för hon jobbar verkligen, men hemifrån. Det är nån annan journalist tror jag, som kallat henne det.

11 september 2011 10:31  
Anonymous Ninne said...

Det är många sk feminister som blir oerhört provocerade av henne och hennes livsstil inkl klädstil och kallar henne hemmafru. Helt felaktigt.
Däremot gör hon många jobb inkl blogginlägg från sitt eget kök, bakar och grejar.
Hon har skrivit en hel del väldigt bra grejer. Sen kan man väl inte digga allt av alla.
Jag förstår inte riktigt vad med henne som stressar dig? Gå inte igång på namnet, det är ju taktiskt skapat för att sticka i ögonen.

11 september 2011 12:29  
Blogger Tudorienne said...

Nej det är inte henne jag stör mig på, utan rabaldret. Fast hon är inte riktigt min stil.

11 september 2011 21:40  

Skicka en kommentar

<< Home

eXTReMe Tracker